Звіти керівників відокремлених підрозділів: підбито підсумки діяльності Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової

10 лютого 2016 року

 10 березня стартувала кампанія звітів керівників відокремлених підрозділів Університету перед колективами навчальних закладів. Розпочала звітування очільниця Бобровицького коледжу економіки та менеджменту імені О. Майнової Ольга Гордієнко. Під час виступу Ольга Василівна узагальнила основні досягнення закладу за рік, констатувала наявний стан і запропонувала колегам можливі шляхи подальшого розвитку закладу. Під час обговорення виступу, представники педагогічного та студентського колективів схвально оцінили діяльність адміністрації закладу. 

 
Проректор університету з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який очолював делегацію НУБіП у коледжі, критично оцінив ситуацію формування контингенту студентів, проaналізував місце закладу серед інших відокремлених підрозділів, звернув увагу на необхідність активізації профорієнтаційної роботи, поліпшення якості навчального процесу, його подальшу інформатизацію. За оцінкою Сергія Миколайовича коледж має достатній потенціал для впевненого руху в майбутнє. До тісної співпраці з коледжем готовий і факультет аграрного менеджменту, про що запевним присутній на зборах його декан Анатолій Остапчук.
 
Делегація Університету також ознайомилася з навчальною базою закладу, поспілкуватися зі студентами та викладачами.
 
Олег Єресько, 
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook