Конференція трудового колективу юридичного факультету заслухала звіт декана Олени Ярої

8 лютого 2016 року

     5 лютого за участю проректорів з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенка Валерія Васильовича та з навчально-педагогічної роботи, правових та соціальних питань Володимира Івановича Курила на юридичному факультеті відбулася конференція трудового колективу. На ній заслухали звіт за 2015 рік та обрали делегатів для участі в конференції трудового колективу університету. 

     Декан Олена Яра спрезентувала діяльність факультету та зупинилася на перспективах на 2016 рік.
     Оскільки жоден із поданих науковцями факультету проектів науково-дослідних робіт на конкурс МОН не пройшов відбір, завдання – удосконалити їх та представити у 2016 році.
     Кількість виданих наукових на навчально-методичних праць свідчить про позитивну динаміку. І це при тому, що факультет обрав курс на якість навчальних матеріалів. Проблемним залишається збільшення кількості публікацій у журналах, які включені до міжнародних наукометричних баз даних.
     Одним із пріоритетних напрямів розвитку факультету – покращення якості освіти, підготовка студентів до участі у предметних олімпіадах різного рівня, всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

     В обговоренні взяли участь завідувачі кафедр міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченко В.В., аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука Єрмоленко В.М., які високо оцінили пророблену роботу і запропонували схвалити звіт про діяльність факультету декана Олени Ярої.

     Куратор факультету, проректор Валерій Іщенко зупинився на основних питаннях господарської роботи та закцентував увагу присутніх на необхідності дотримання критеріїв національного та дослідницького університету.

     На завершення звіт декана про роботу факультету у 2015 році було затверджено. Крім того, обрано делегатів на конференцію трудового колективу університету.
 

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook