Надання якісних освітніх послуг - основне завдання факультету аграрного менеджменту

8 лютого 2016 року
факультет аграрного менеджменту
08.02.2016 року на факультеті аграрного менеджменту відбулося засідання завідувачів кафедр на чолі з деканом А. Остапчуком та заступниками декана О. Новаком і Л. Денисенко.
Зокрема, було обговорено результати зборів трудового колективу факультету,  звіту декана за 2015 рік. Анатолій Дмитрович відзначив, що основним завданням факультету є надання якісних освітніх послуг та акцентував увагу на основних напрямках роботи серед яких: посилення роботи кураторів груп, забезпечення підготовки аспірантів та докторантів, контроль за відвідуванням пар студентами, формування графіків відвідування шкіл науково-педагогічними працівниками кафедр, розширення складу Ради Роботодавців факультету та ін.

       Також декан факультету проінформував завідувачів кафедр щодо Наказу № 67 від 04.02.2016 року «Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань під час освітнього процесу в НУБіП України» та зазначив, що існує необхідність інформування НПП кафедр та студентів про епідеміологічну ситуацію і щоденного її контролю. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook