Студенти-землевпорядники проводять профорієнтацію у школах

9 лютого 2016 року

     Вже вкотре до профорієнтаційної роботи факультету землевпорядкування долучаються студенти. Цього разу Анастасія Дзюбенко відвідала загальноосвітню школу № 2 м. Христинівка, що на Черкащині. 

 

     Вона зустрілася з учнями 11-их класів. Приємно, що нинішня молодь свідома і розуміє необхідність зустрічей із представниками вищих навчальних закладів. Адже триває реєстрація участі в ЗНО і невдовзі перед випускниками постане складний вибір подальшого місця навчання. Тому і питання були звичні: «Коли день відкритих дверей?», «Які є факультети і спеціальності?», «Які умови проживання у гуртожитку?», «Чи є гуртки, клуби за інтересами?». Тож із цікавістю слухали розповідь про факультет землевпорядкування та спеціальності, за якими готують фахівців. До речі, редактор шкільної газети пообіцяла, що на сторінках видання з'явиться стаття про захід і НУБіП України.

     Висловлюємо вдячність за організаційну допомогу в проведенні заходу директору школи Людмилі Кравченко, її заступнику з виховної роботи Світлані Цимбал та вчителеві інформатики Любові Калиндрузь. 

Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook