ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА У НОВОЧОРТОРИЙСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ АГРАРНОМУ ТЕХНІКУМІ

8 лютого 2016, 10:59
НОВОЧОРТОРИЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ ТЕХНІКУМ

5 лютого 2016 року асистентом кафедри фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини НУБіП України Тимошик Юлією Василівною була проведена профорієнтаційна робота у Новочорторийському державному аграрному технікумі щодо вступу випускників технікуму 2016 року, які навчаються за спеціальністю «Ветеринарна медицина», на факультет ветеринарної медицини університету.


Була проведена зустріч із викладачем вищої категорії Павлючик Ларисою Миколаївною, яка очолює відділення ветеринарної медицини, та зі студентами випускного курсу, під час якої були представлені презентаційні матеріали про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини.
У виступі Тимошик Ю.В. було наголошено, що згідно з новим Законом України «Про вищу освіту» набір на спеціальність «Ветеринарна медицина» випускників коледжів та технікумів буде здійснюватись за освітнім ступенем «Магістр» з терміном навчання 5 років. Також було зазначено, що значний відсоток абітурієнтів може вступати на факультет за державним замовленням. Акцентована увага випускників була і на магістерських програмах, які функціонують на факультеті ветеринарної медицини.


Студенти Новочорторийського державного аграрного технікуму на проведення профорієнтаційної роботи відреагували дуже позитивно та зацікавилися наданою інформацією. Більше 20 майбутніх абітурієнтів виявили бажання вступати на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.

 

Доцент кафедри фармакології та токсикології

Іщенко В.Д.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook