Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології затвердив звіт декана Миколи Долі

5 лютого 2016 року

     5 лютого відбулися збори трудового колективу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. В роботі зборів взяв участь перший проректор НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН Ігор Ібатуллін

     На порядку денному були розглянуті питання звіту декана факультету, професора Миколи Долі про роботу факультету за 2015 рік та перспективи розвитку факультету на 2016 рік, обрання делегатів на конференцію трудового колективу та інші.

     Після представлення деканом звіту про роботу факультету за 2015 рік та перспективи на 2016 рік відбулася жвава дискусія щодо досягнень колективу за звітний період, наявних проблем та шляхів їх вирішення.

     В обговоренні звіту взяли участь професори Микола Кирик, Ігор Гудков, Віталій Гайченко, Володимир Чайка, Наталія Макаренко, Володимир Стародубцев, Іван Григорюк, Микола Лісовий, Микола Стародуб, доценти Ярослав Лікар, Сергій Вигера та інші співробітники факультету.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін дав докладні відповіді на всі питання до адміністрації університету, вказав на недоліки в роботі колективу факультету та шляхи їх вирішення.

     Звіт декана про роботу факультету у 2015 році було затверджено зборами трудового колективу.

     На зборах трудовим колективом були затверджені делегати від факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на конференцію трудового колективу.

     Профорг факультету проінформував членів трудового колективу про можливість літнього відпочинку співробітників таїхніх дітей в СОТ «Академічний» та в ДОЗ СТ «Чайка».


Ольга Дмитрієва,
доцент кафедри інтегрованого захисту
та карантину рослин


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook