Ректорат

23 лютого 2016, 9:00

23 лютого 2016 р. Київ № 1


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про початок весняного навчального семестру 2015-2016 н.р., відвідування студентами занять та ліквідацію заборгованості студентами. Доповідають: декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна та декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович. Співдоповідач проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  2. Про практичну підготовку студентів у 2015-2016 н.р. Доповідають: декан агробіологічного факультету Забалуєв Віктор Олексійович, декан механіко-технологічного факультету Михайлович Ярослав Миколайович та заступник начальника навчального відділу з питань практичної підготовки студентів Бачинський Олег Вікторович.
  3. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України Положення «Про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів НУБіП України» в 2016 р. та Положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України» в 2016 р. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  4.  Про створення науково-технічної ради Ботанічного саду. Доповідають: директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович та директор ботанічного саду Слива Олександр Анатолійович.
  5. Про припинення діяльності Відокремленого підрозділу НУБіП України «Санаторій-Профілакторій» та створення на його базі Центру здоров’я. Доповідає проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Курило Володимир Іванович.
  6. Про вибори директорів відокремлених підрозділів НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» та «Рівненський коледж НУБіП України». Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.
  7. Про видання науково-публіцистичного видання «Видатні випускники НУБіП України». Доповідає завідувач кафедри історії і політології Білан Сергій Олексійович.
  8. Про результати виробничо-фінансової діяльності НДГ НУБіП України у 2015 році та виробничо-фінансові плани на 2016 рік. Доповідає начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій Туринський Василь Михайлович.
  9. Про запровадження послуги у сфері міжнародного співробітництва для студентів, які від’їжджають за кордон на навчання та навчально-виробничу практику. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  10. Про план заходів на березень 2016 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  11.  Різне.


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook