На загальних зборах трудового колективу факультету конструювання та дизайну затвердили звіт декана Зіновія Ружила

3 лютого 2016 року

     2 лютого відбулися загальні збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну за участю проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука.

     Зі звітом про діяльність факультету за 2015 рік та перспективами розвитку виступив декан факультету Зіновій Ружило. Він відзначив позитивні моменти, зокрема здобутки в навчальній роботі, виховному процесі, підготовці кадрів вищої кваліфікації, покращенні матеріально-технічної бази. Окремо зупинився на проблемах науково-дослідної роботи, наголосив на необхідності відкриття нових наукових тематик. Потребує активізації міжнародна діяльність.

 

 

     Підсумовуючи звіт декана, Вадим Ткачук відзначив факультет, який за результатами рейтингової оцінки діяльності науково-педагогічних працівників у 2015 році має лідируючі позиції. Тож така система стимулювання викладачів – важлива і необхідна, підкреслив він. Проректор відмітив вагомість активної роботи НППу зв’язку з необхідністю підтвердження університетом статусів національного та дослідницького. Адже головними критеріями тут є публікація статей у фахових виданнях, що входять до міжнародних наукометричних баз даних, видання монографій та підручників, участь у реалізації міжнародних проектів, програм та ін.

     Після схвалення звіту декана Зіновія Ружила шляхом таємного голосування з 12 осіб, рекомендованих колективами кафедр, обрано 7 делегатів на загальні збори трудового колективу НУБіП України


Марія Бондар,
голова профспілкового комітету
факультету конструювання та дизайну

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook