Навчання впродовж життя: курс на практичне втілення

2 лютого 2016 року

     У перший день лютого відбулася зустріч деканату гуманітарно-педагогічного факультету й представниками ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». Від гуманітарно-педагогічного факультету на зустрічі були присутні декан Василь Шинкарук, заступник декана Світлана Харченко, а від Немішаївського агротехнічного коледжу директор Володимир Альохін, заступники директора, викладачі коледжу. У центрі уваги ‒ співпраця між гуманітарно-педагогічним факультетом і Немішаївським агротехнічним коледжем, спрямована на розширення переліку спеціальностей коледжу. 

     Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук зауважив, що така співпраця є одним із шляхів досягнення синергетичного освітнього і соціально-економічного ефекту діяльності університету загалом та його структурних підрозділів зокрема. Відкриття нової спеціальності «Соціальна робота» в коледжі розширить його можливості, сприятиме його зміцненню, і зрештою уможливить реалізацію сучасної концепції «навчання впродовж життя» в межах НУБіП і гуманітарно-педагогічного факультету.
     Директор Немішаївського агротехнічного коледжу Володимир Альохін підтримав думку, що скоординована праця університету та його відокремлених підрозділів на принципах партнерства сприятиме покращенню освітнього процесу в університеті, відповідатиме вимогам і на запити сучасного ринку праці. 

     Обговорили також і можливість щодо проведення науково-методичних семінарів для викладачів Немішаївського агротехнічного коледжу, оскільки педагогічний колектив зацікавлений в отриманні нових знань із педагогіки, психології, інформаційних технологій в освіті тощо.

    Під час зустрічі відбулася дискусія з важливих питань, результатом якої стала домовленість про співпрацю в освітній, науково-методичній діяльності та у підготовці наукових кадрів.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook