Інтелектуальний воркшоп: обмінюємося ідеями і налагоджуємо нові зв’язки

1 лютого 2016 року

     26-27 січня у ДВНЗ “КНЕУ імені Вадима Гетьмана” за підтримки Шведського інституту пройшов інтелектуальний воркшоп “Роль академічної науки в соціальних інноваціях та соціальному підприємництві”. Його тематичними напрямами стали “Інновації, сталість та регулювання” і “Роль академічної науки в соціальних інноваціях та соціальному підприємництві”.

     До участі у воркшопі залучилися викладачі вищих навчальних закладів, молоді науковці, студенти, учасники громадських організацій та фахівці, зайняті у сфері сталого розвитку, соціальних інновацій і соціального підприємництва. Серед учасників були і науковці НУБіП старший науковий співробітник лабораторії біосенсорики Катерина Шаванова, асистент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Наталія Нестерова та помічник директора Наукового парку НУБіП України «Стале природокористування та якість життя» Наталія Оларь.

     Воркшоп був організований задля обміну ідеями, здобутками в сфері досліджень та імплементації концепції сталого розвитку, обговорення соціальних інновацій, налагодження нових зв’язків між учасниками програми. Також було представлено стипендіальні програми Шведського інституту та обговорено можливості грантової підтримки наукових досліджень в рамках програми «Горизонт 2020».

Наталія Нестерова,
асистент кафедри фізіології,
біохімії рослин та біоенергетики

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook