Дякую тобі, Герою! Здоров’я, миру, злагоди!

25 грудня 2015 року
Головний військовий клінічний госпіталь

 


 На сайті «Волонтерської сотні Госпіталь» 23 грудня з’явилося: звернення:

«В ГОСПІТАЛІ БОРТ!!!  Борт дуже тяжкий! 13 бійців АТО з передової привезли до Головного військового клінічного госпіталю, з них 5 до нейрореанімації. Інших до травмотології, пульмонології, гематології. На складах порожньо!!!
Кияни, потрібна Ваша допомога!»
Вже 24 грудня викладачами кафедри загальної хімії агробіологічного факультету для потреб важкопоранених бійців АТО були придбані медикаменти, шкарпетки, засоби особистої гігієни та продукти харчування. До заходу залучилися і студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів (напрям підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»). Ліки та засоби щоденного вжитку були передані до пункту прийому волонтерської допомоги у Головному військовому клінічному госпіталі. Подяку учасникам заходу висловлено на сторінці «Волонтерської сотні Госпіталь» у Facebook:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=630846003723044&id=547369658737346
Разом з придбаним речами, викладачі та студенти залишили бійцям і частку своєї душі. Сподіваємося, що Новорічні та Різдвяні дива прийдуть і до нашої країни. Бійці одужують, а в Україні настане довгоочікуваний мир!
А наостанок доречно згадати слова лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука: «Перший крок – самий складний. Не потрібно відразу ставати героями. Але доведеться стати трошки більш трудолюбивими і стійкими, трошки менш лінивими і безвідповідальними. І ось, якщо це «трошки» помножити на всіх – ми будемо мати дуже багато». 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook