Протипожежна безпека – у центрі уваги деканів і директорів

28 грудня 2015 року

     28 грудня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада деканів та директорів. Але цього разу, крім керівників факультетів та ННІ, на ній були присутні завідувачі гуртожитками, коменданти навчальних корпусів. Основне питання порядку денного – протипожежна безпека в університеті, яка потребує підсилення у зв’язку з наближенням новорічних свят та зимових канікул студентів. У структурних підрозділах, гуртожитках, навчальних корпусах мають чергувати відповідальні особи, а правила внутрішнього розпорядку, протипожежної безпеки, охорони праці – суворо виконуватися. На цьому й наголосив Станіслав Ніколаєнко. Начальнику відділу пожежної безпеки Василю Тарасенку доручено організувати комплексну перевірку всіх об’єктів – гуртожитків, корпусів і приміщень на предмет дотримання вимогам.

     Проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило закцентував увагу також на недопущенні порушень законодавства, правил внутрішнього розпорядку, особливо у зазначений період та збереженні університетського майна.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін ознайомив присутніх з розпорядженням ректора, яким закріплено відповідальних по університету на період святкових і вихідних днів. Вони під час чергування будуть систематично відвідувати гуртожитки і корпуси та здійснювати контроль за дотриманням правил внутрішнього розпорядку. Директори ННІ, відокремлених підрозділів та декани факультетів також мають забезпечити у підпорядкованих підрозділах чергування працівників.

     Відповідальний по університету за екологію та охорону навколишнього природного середовища Володимир Дудченко проінформував присутніх про результати перевірки державної екологічної інспекції. Та звернувся з проханням до деканів та директорів надати пропозиції щодо кандидатур відповідальних у очолюваних ними підрозділах за екологію з тим, щоби провести інвентаризацію насаджень та клумб.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила про попередні результати зимової екзаменаційної сесії, оскільки екзамени ще триватимуть на деяких факультетах до 30 грудня. Та наголосила: накази на стипендію повинні бути вчасно сформовані.

Ольга Наконечна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook