Випускникам інженерних факультетів урочисто вручили дипломи магістрів

25 грудня 2015 року

     25 грудня – особливий день для двох інженерних факультетів університету: механіко-технологічного і конструювання та дизайну. Їхнім випускникам урочисто вручили дипломи магістрів. До речі, як зазначив декан Ярослав Михайлович, вже 81-й раз факультет відправляє висококваліфікованих фахівців розбудовувати сільське господарство. 

     Випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який 38 років тому у цих же стінах переживав такі ж трепетні почуття. Станіслав Миколайович зазначив, що сьогоднішній день – певний підсумок роботи, а диплом – ознака фаховості, до того ж і з непростих спеціальностей. Але для тих, хто достойно вчився, немає нічого незвіданого. А успіх залежатиме від цілеспрямованості, працелюбності кожного. Ректор запевнив, що випускники отримали знання, які дозволяють здобувати вершини. І підтвердження тому – ціла плеяда відомих особистостей, які навчалися на факультеті. Станіслав Ніколаєнко, звертаючись до майбутнього нашої держави, зазначив, що університет завжди чекатиме випускників, їхніх рідних та близьких.

     Вітали винуватців урочистостей також професор Дмитро Войтюк, завідувач кафедри Сергій Козупиця. Своє слово сказала і студентська молодь виступом команди КВК. 

    

    

     Слова вдячності від імені всіх магістрів своїм наставникам, які крім знань вкладали у кожного випускника часточку душі, висловили Анна Кривошея та Костянтин Коваленко. Вони і закликали своїх колег гордо нести звання випускника НУБіП та бути достойними синами і дочками України.

        Декани Ярослав Михайлович та Зіновій Ружило відзначили магістрів, які впродовж усього навчання займали активну громадську позицію, долучалися до культурних і спортивно-масових заходів, мають здобутки в науковій діяльності та свої розробки, проявили себе під час практик у навчально-дослідних господарствах, брали участь у роботі студентського самоврядування.
     Завершилися урочистості врученням дипломів.

    

Ольга Наконечна

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook