Профорієнтаційна робота кафедри охорони праці та інженерії середовища

16 грудня 2015 року

     11 грудня 2015 року асистент кафедри охорони праці та інженерії середовища М.Ю. Павленко відвідав Ярославську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині, де зустрівся з майбутніми випускниками - учнями 11 класу.

     У ході зустрічі він провів презентацію Національного університету біоресурсів і природокористування України, розказав про спеціальності на різних факультетах та інститутах, сконцентрувавши особливу увагу на механіко-технологічному факультеті та діяльності його кафедр. Крім того, звернув увагу на умови навчання та проживання студентів, їх участь у культурно-масовому та спортивному житті НУБіП України тощо. М.Ю. Павленко роздав учням інформаційні матеріали про університет та механіко-технологічний факультет, календарики з емблемою та контактними телефонами НУБіП України.

     Випускники із зацікавленістю сприйняли інформацію про особливості навчання в університеті, ставили запитання про умови вступу до НУБіП України, їм сподобалась структура вишу, яка включає в себе військову кафедру, автошколу та можливість отримати по закінченню вишу дві спеціальності. Особливу зацікавленість майбутніх студентів викликало зручне та компактне розташування університету, який розміщений на території Голосіївського парку.

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook