День відкритих дверей у Бережанському агротехнічному інституті

3 грудня 2015 року

 День відкритих дверей у Бережанському агротехнічному інституті

3              грудня  2015 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл на основі повної загальної середньої освіти. 

Розпочалося свято з презентації фільму про навчальний заклад, також майбутні абітурієнти отримали рекламні буклети, календарики та інші друковані матеріали. З вступним словом до присутніх звернувся директор інституту, доктор технічних наук, професор  Василь Михайлович Павліський, який вітав майбутніх студентів, говорячи про те, що чекає їх у наших стінах: «Швидкоплинний час, в якому ми живемо, потребує наших рук, умів, зусиль для досягнень і злетів, час, що буде гідним продовженням історії всестороннього розвитку нашого краю. Саме Ви повинні зробити свідомий вибір у житті, щоб почуватися щасливими у вільній і квітучій Україні». Директор розповів майбутнім студентам про переваги та перспективи інституту і про можливості, які можуть здобути студенти, що навчаються у нас: отримання повної вищої освіти; навчання на військовій кафедрі; виїзд за кордон на стажування; здобуття додаткових робітничих професій.

До майбутніх вступників звернувся відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат історичних наук Богдан Васильович Луговий, який компетентно і детально розповів про особливості вступної кампанії 2016 року, зокрема про шкалу пріоритетності ВНЗ, рівні складності ЗНО,  нарахування коефіцієнтів на конкурсні предмети, вагу бала за атестат. Наголосив на важливості прийняття правильного рішення майбутнім випускникам вже сьогодні.

Перший заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи, кандидат технічних наук  Михайло Омелянович Русиняк наголосив присутнім, що обираючи професію, вони визначають свій майбутній спосіб життя, тому вибір фаху – один із найважливіших кроків у житті кожного. Інститут старається постійно працювати з абітурієнтами і максимально точно зорієнтувати їх у виборі професії.

Про організацію студентського дозвілля присутнім розповіла голова студентської ради Юля Шипула.

Завершився День відкритих дверей концертною програмою. Присутніх радо вітали творчі колективи художньої самодіяльності інституту.

Для гостей була організована ознайомча екскурсія територією інституту, під час якої вступникам та їх батькам показали лекційні аудиторії, наукові лабораторії, спортивний комплекс навчального закладу.

Ми щиро вдячні всім, хто прийшов на День відкритих дверей. Отож, запрошуємо Вас шановні абітурієнти на навчання у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Обіцяємо Вам високу якість навчання, практичну професійну підготовку, цікаве студентське дозвілля, сприяння у працевлаштуванні.

О.Б. Шумінська, керівник відділу

 працевлаштування студентів і випускників та профорієнтаційної роботи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook