ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТРИВАЄ: ДОСВІД ГРУПИ СП-1501

7 грудня 2015 року

 

          Ми хотіли кожному учневі – майбутньому абітурієнтові, донести всю інформацію про наш університет, факультет і рідну кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, про те, наскільки наша діяльність в майбутньому принесе користі. Надіємося,  що нам це вдавалося.

 

Мельник Юлія з учнями 11 класу НВК «Школа 1 ступня-гімназія», що знаходиться у мальовничому селі Великомежиріцьк. Юлія була дуже щаслива побувати у рідних стінах та ще й з такою важливою місією, де навчалась упродовж  багатьох років.

 

Марина Іваненко проводила профорієнтаційну роботу у Пшеничненському НВК І-ІІІ ступенів, що знаходиться в с. Пшеничному Васильківського району Київської області. Разом з 9 класом переглянула відеоролик про напрям підготовки «Соціальна педагогіка». Студентка розповіла історію університету та запросила майбутніх абітурієнтів вступати до нашого університету на гуманітарно-педагогічний факультет.
 
Тонха Тетяна надзвичайно пройнялась, читаючи лекцію учням 11 класу в своїй рідній Прогресівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Козелецького району Чернігівської області
Учні цікавилися факультетами та спеціальностями, які є в університеті, можливостями, які він надає, творчими групами та реалізацією себе у спорті. Варто додати, що абітурієнтів цікавили іспити ЗНО, які необхідно здати та прохідні бали для вступу на бюджет. Неодноразово лунали запитання про можливість практики закордоном.
Як майбутніх студентів, учнів хвилювали особливості переходу від шкільного життя до студентського, складності адаптації, рівень навчання. Звичайно, їх цікавило як протікає студентське життя не лише на парах, а й у позанавчальний час, життя в гуртожитку та умови проживання.
Наприкінці розповіді, учні ознайомилися з буклетами, презентацією про університет та відеороликом про наш факультет.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook