Успішний досвід від підготовки на кафедрі до працевлаштування

4 грудня 2015 року

18 листопада відбулася зустріч членів студентського наукового гуртка кафедри біржової діяльності «Брокер» з представниками компанії AGRITEL INTERNATIONAL – випускниками університету, які писали бакалаврські та магістерські роботи на кафедрі біржової діяльності.
Активну участь в засіданні гуртка взяли нові члени гуртка – студенти першого курсу навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» спеціальності «Біржова діяльність», за якою вперше здійснено набір в 2015-2016 навчальному році. Підготовка цих спеціалістів базується на кафедрі біржової діяльності й здійснюється за різними спеціалізаціями, зокрема «Аналітика фінансових і товарних ринків».
Тому студентам-гуртківцям було цікаво почути про сутність практичної роботи аналітика-консультанта з товарного ринку, а саме аграрного, що працює в одній із провідних аналітично-консалтингових фірм цього ринку.
Agritel — лідер з управління ціновими ризиками на аграрному ринку Європи. Компанія працює більше 10 років у Західній Європі, перш за все Франції. В Україні її офіси були відкриті в 2008 р. Agritel International спеціалізується на управлінні ефективністю бізнесу в сфері зернових та олійних культур, надаючи інформаційні, консалтингові послуги, проводячи тренінги.
В зв’язку з цим цілком слушно розглядами компанію як теперішнього і майбутнього роботодавця для випускників кафедри. А тому інформація про компанію від безпосередніх працівників, власний досвід про проходження шляху від підготовки на кафедрі через конкурсний відбір, стажування в компанії до працевлаштування була дуже корисною для всіх слухачів: не тільки студентів, а й викладачів кафедри.

 

 

Стасіневич С.А.,

науковий керівник гуртка

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook