Третій корпус: відновлювальні роботи йдуть за графіком

26 листопада 2015 року

 Що не кажіть, а в третій корпус вже хочеться заходити. Саме так: хочеться заходити! Немає отого духу безвиході і осиротіння будівлі, який панував тут ще півтора роки тому. Про новий дах, металеві ферми якого додатково забезпечують ще й стійкість стін, і нові металопластикові вікна не чув хіба що лінивий. Тож мова про ті роботи, які проводяться сьогодні і які на власні очі змогли побачити всі члени вченої ради. Напередодні останнього на сьогодні засідання її члени чи не в повному складі, на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком побували у відновлювальних приміщеннях корпусу.

Як запевняє проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, ці роботи йдуть за графіком.

 
Будівельники монтують на третьому поверсі підвісну стелю з утепленням. До речі, на цілі призначені вже закуплені 130 тонн металоконструкцій. Триває монтаж припливно-витяжної вентиляції, електричних та слаботочних мереж (комп’ютер, радіо, сигналізація), принципово нової двотрубної системи опалення з паралельною заміною автоматизованих теплових пунктів, нарощується балкон та інше.
 
 
За словами представників керівництва фірми – виконавця робіт, все заплановане до нового року - при умові відповідного фінансування - буде завершене.
 
Стратегічною ж метою є введення корпусу в експлуатацію вже до 1 вересня 2016 року - знову ж таки за відповідного фінансування.
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook