Наукові будні студентів

24 листопада 2015 року

1 семестр студенти – члени наукового гуртка «Клуб фінансового аналітика» провели досить активно. Під керівництвом викладачів кафедри Титарчук І.М та Негоди Ю.В. вони взяли участь у міжнародних наукових конференціях з фінансових питань.

 

Так, Тарнаруцька Н.В. студентка ОС "Магістр" 2 року навчання економічного факультету виступила із доповіддю «Роль податку на доходи фізичних осіб у формування доходів місцевих бюджетів» на ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегічні напрями соціально-економічного розвитку держави в умовах глобалізації» у м. Хмельницький.

 

Студентки 2 та 3 курсів спеціальності «Фінанси і кредит» Бєляєва Єлізавета та Волянська Вікторія виступили з доповідями «Фінансове забезпечення малого і середнього підприємництва на селі» і «Аналіз та перспективи співпраці України з МВФ» на Міжнародній науково-практичній конференції «Фінансово-економічна стратегія розвитку України в умовах сучасних геополітичних викликів (економіко-управлінські, правові, інформаційно-технічні, гуманітарні аспекти» у м. Дніпропетровськ. Виступи викликали жваві дебати, адже економічна ситуація в країні в цілому та кожної окремої галузі потребують детального дослідження та пізнання. І важливим є те, що саме молодь має бажання розбиратись в проблемах та надавати свою оцінку тим економічним процесам, що відбуваються в Україні.

 

проф. Давиденко Н.М.,

в.о. завідувача кафедри фінансів і кредиту.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook