"Чи вигідно сьогодні бути фермером в Україні", - доповідав член Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту Олександр Журавель

19 листопада 2015 року

      В рамках співпраці з Радою роботодавців, один з її членів, випускник факультету 2007 року, голова фермерського одноіменного господарства "Журавель" - Олександ Журавель, поділився сьогоднішніми реаліями фермерського життя. 


     

     Пан Олександр розповідав про особливості функціонування ферми, свій шлях до успіху та перешкоди, які уже подолані та чекають на нього у майбутньому. Всю іформацію лектор подав у формі SWOT-аналізу, де детально розібрали сильні та слабкі сторони, можливості і загрози. До бесіди активно долучилися студенти, які висловлювали свою думку щодо ведення фермерського бізнесу, і, звичайно, ставили провокативні запитання, які найбільше їх хвилюють. 

     Досить бурхливо обговорювали земельне питання, яке хвилює не лише фермерів, підприємців, бізнесменів, а і студентів факультету аграрного менеджменту. Одне з запитань було: за скільки Ви (пане Журавель) готові сьогодні купити 1га землі? На що доповідач відповів неоднозначно, оскільки законодавча база нашої країни на шляху до вирішення даного питання.

 

     Також лектор показв презентацію на тему "Ефективне використання сучасної с.г техніки". І можна зазначити, що представлений матеріал був не лише корисним, актуальним, а і цікавим. 


     

         Олександ Журавель з радістю обмінявся контактами зі студентами та готовий надавати як теоретичні, так і практичні поради та інформацію для підготовки майбутніх менеджерів і маркетологів. 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook