Бродіння - основа виробництва у ПАТ "Оболонь"

18 листопада 2015, 21:52
м. Київ, ПАТ "Оболонь"

Студенти 3 курсу 9 групи факультету ветеринарної медицини 18 листопада 2015 року мали можливість познайомитись з  особливостями виробничої діяльності на ПАТ "Оболонь" - найпотужнішому українському підприємстві, яке працює без залучення іноземних інвестицій, та спеціалізується на виробництві неалкогольних та слабоалкогольних напоїв.

До речі, продукція цього виробника експортується у понад 50 країн світу, в тому числі країни Латинської Америки, США, Африки, Європи та Азії.

Перед екскурсією у навчальному класі студентам продемонстрували відеоролик про підприємство, його виробничі потужності, дочірні підприємства, а також наочно продемонстрували, як відбувається процес формування тари для напоїв, їх фасування, розлив, маркування та пакування.

У навчальному класі ПАТ "Оболонь" біля емблеми компанії та стенду з інформацією про безалкогольний напій

Екскуросовод ПАТ "Оболонь" Мостіпанська Тетяна також розповіла про історію створення підприємства, його проектувальників, виробничі потужності, ознайомила з технологією виробництва напоїв, продукцією підприємства та перспективами на майбутнє. Студентам, крім того, також було цікаво взнати нові відомості про біологічні основи процесу бродіння, які вивчав понад століття тому видатний мікробіолог та імунолог Луї Пастер, та про які розповідали їм на мікробіології та імунології викладачі нашого факультету.

У навчальному класі біля стенда з продукцією та хмелем

Разом з тим, домовитись про екскурсію на ПАТ "Оболонь" було не так просто. Кількість бажаючих ознайомитись з виробництвом на даному підприємстві  була неймовірно високою, тому нашим студентам довелося чекати майже місяць.

Наприкінці екскурсії кожен студент отримав подарунки та сувеніри від компанії та був у захваті  від побаченого та засмучений  від того, що не було змоги фотографувати побачене. Вся справа втому, що увесь процес виробництва напоїв на ПАТ "Оболонь" захищений міжнародними патентами та не має право на розголошення.

Лінія розливу напоїв на ПАТ "Оболонь" (джерело: інтернет) 

PS. Саме через українське коріння  нашого виробника його продукцію заборонено експортувати в Російську Федерацію.

 

Куратор групи Ю. Харкевич

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook