У полі зору деканів та директорів – «Правила прийому до НУБіП України на 2016 рік» та контроль за зимовою екзаменаційною сесією

17 листопада 2015 року

     16 листопада відбулася чергова нарада деканів факультетів та директорів ННІ. На ній ректор університету Станіслав Ніколаєнко представив присутнім нового відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, який доповів про підготовку «Правил прийому до НУБіП України на 2016 рік», зупинившись на основних нововведеннях.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що завідувачем підготовчого відділення університету стала Оксана Багацька. Далі проректор акцентував увагу присутніх на плані заходів з підготовки до вченої ради університету, запланованої на 25 листопада.

     Нараду деканів відвідав начальник відділу кадрів Микола Михайліченко, який повідомив деканів та директорів ННІ про необхідність підвищення якості організації навчального процесу шляхом переймання досвіду провідних профільних вишів України.

      Декани факультетів та директори ННІ обговорили питання посилення контролю за проведенням зимової екзаменаційної сесії.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко ознайомила присутніх з особливостями формування проекту державного замовлення на 2016 рік та закцентувала увагу на дотриманні студентами вимог до зовнішнього вигляду.

     Начальник планово-фінансового відділу Наталія Дробот повідомила керівникам факультетів та ННІ про потребу формування списків студентів, батьки яких є учасниками АТО.

 

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook