Підвищуємо кадрову кваліфікацію

11 листопада 2015 року

 Працівники відділу кадрів НУБіП взяли участь у Національний галузевій конференції на тему «Трудове законодавство-приймаємо правильні рішення».

В актовому залі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана 5 листопада 2015 року за ініціативи журналу «Довідник кадровика» та Всеукраїнської асоціації кадровиків зібрала кадровиків і юристів всеукраїнська галузева конференція.  
 
Працівники відділу кадрів нашого університету взяли участь у конференції та активно обговорили  найгарячіші питання кадрової роботи. Наші фахівці мали змогу поспілкуватися з експертами та редакцією журналу «Довідник кадровика», представниками державних органів, які розкрили сутність основних змін законодавства 2015 року.
 
На конференції обговорено такі важливі питання: 
1. Надання додаткової відпустки учасникам АТО
Прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня соціального захисту окремих категорій ветеранів війни» № 426-VIII від 14 травня 2015 року, яким визначено серед іншого, що відпустка надається у кількості 14 календарних днів за календарний рік.
 
2. Питання соціального захисту
Законом «Про часткову мобілізацію» № 113-VIII від 15.01.2015 та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань соціального захисту громадян України, які проходять військову службу під час особливого періоду» № 433-VIII від 14.05.2015 р. врегульовано питання щодо збереження за мобілізованими працівниками місця роботи і компенсації середнього заробітку.
 
3. Звіт до фіскальної служби
Постановою КМУ № 413 від 17.06.2015 р. «Про порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівників на роботу» введено обов’язкову подачу новоприйнятих працівників до державної служби в електронному вигляді. За невчасне подання повідомлення встановлюється штраф в розмірі 30 мінімальних заробітних плат.
 
 
Відповідні сертифікати отримали учасники конференції, зокрема працівники відділу кадрів: провідний фахівець відділу кадрів Приходська Людмила Сергіївна та старший інспектор відділу кадрів Сливчук Вікторія Дмитрівна.
 
Микола Михайліченко,
начальник відділу кадрів
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook