Навчально-науково-виробнича клініка факультету ветеринарної медицини НУБіП – найкраща!

9 листопада 2015 року

     3 листопада 2015 року Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» провів огляд-конкурс на кращу навчально-науково-виробничу клініку ветеринарної медицини серед аграрних вищих навчальних закладів.

     З вітальним словом до учасників звернулась в.о. директора ДУ «НМЦ «Агроосвіта» Тетяна Іщенко, а голова конкурсної комісії, заступник директора Департаменту ветеринарної медицини, начальник управління державної інспекції Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Микола Білоус ознайомив їх з умовами другого туру конкурсу.

     У конкурсі-огляді взяли участь усі 10 факультетів ветеринарної медицини аграрних вищих навчальних закладів України. Клінічний центр «Ветмедсервіс» НУБіП представив його завідувач доцент В’ячеслав Соломон. Він ознайомив членів комісії зі штатним розписом клініки, нормативною документацією та прейскурантом цін на ветеринарні послуги.
     Також були продемонстровані два відеофільми про практичну підготовку фахівців ветеринарної медицини як на базі клініки ветеринарної медицини університету, так і його відокремлених підрозділів.

     За результатами огляду-конкурсу на кращу навчально-науково-виробничу клініку ветеринарної медицини серед аграрних вищих навчальних закладів України факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України одноголосним рішенням членів комісії посів 1-ше місце, що і засвідчив диплом І ступеня.


Василь Данілов,
т.в.о. декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook