Зустріч завідувачів кафедр гуманітарно-педагогічного факультету із представниками Видавничої корпорації "Express Publishing"

24 жовтня 2015 року
Інститут вищої освіти НАПН України (м.Київ, вул. Бастіонна, 9)

 9 жовтня 2015 року в Інституті вищої освіти НАПН України за ініціативи Посольства Греції в Україні та Посольства України в Греції , за сприяння Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти та Міністерства освіти і науки України відбулася зустріч представників «Express Publishing» із завідувачами кафедр іноземної (англійської) філології вищих навчальних закладів щодо презентації нових методичних розробок і навчальної літератури.

 

На зустрічі було презентовано нові розробки видавництва, а сама презентація була доволі вичерпною, оскільки було представлено General English (загальний курс вивчення англійської мови), English for Specific Purposes courses (англійська мова для непрофільних спеціальностей, а саме: для фахівців у сфері інформаційних технологій, медицини, ділової англійської, кулінарії, логістики, готельного бізнесу). Усіх присутніх також було ознайомлено із новітніми методичними розробками, розрахованими для більш ширшої аудиторії – початківців, для тих, хто прагне самостійно оволодіти основами англійської мови, школярів.

 

Участь у заході, окрім представників іноземних (англійських) кафедр вищих навчальних закладів, взяли Mr. Anastasios Vlachos (управляючий директор «Express Publishing»), Mr. Alexios Roditis (представник департаменту міжнародного бізнесу цієї ж компанії). Проте своєрідною «родзинкою» заходу стала, звичайно, презентація окремих посібників самою Ms. Virginia Evans, яка не тільки автор численних розробок, а й чинний президент компанії «Express Publishing». Зазначимо, що навчальні підручники й робочі зошити Вірджинії Еванс значно полегшують роботу викладачів як середніх. Так і вищих навчальних закладів, а сам процес вивчення англійської мови роблять швидким, якісним, результативним і цікавим.

  

завідувач каф. романо-германських мов і перекладу О.В.Малихін,

ст.викл. У.В.Жорнокуй 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook