Пройшло перше патрулювання «Університетської варти»

16 жовтня 2015 року

 Як повідомлялось раніше, розпочав діяти спеціалізований загін «Університетська варта» з охорони громадського порядку Голосіївського районного в м. Києві формування з охорони громадського порядку і державного кордону.

 
І не випадково в День захисника України, яке святкується 14 жовтня, Університетська варта, після тривалої перерви, вийшла на свій бойовий пост.
 
 
 
Студенти НУБіП України, члени Університетської варти, які вперше брали участь у патрулюванні, відчули себе справжніми захисниками народу України. Гарт та військовий досвід козацтва, органічно переплелися з молодечим запалом наших студентів-патріотів, в урочистій та відповідальній атмосфері святкової служби на території Свято-Феодосіївського ставропігійного чоловічого монастиря міста Києва, архімандрит намісник Свято-Феодосіївського монастиря ігумен Макарій (Папіш) провів службу з нагоди дня святої Покрови Пресвятої Богородиці, і посвятивши в козаки гідних членів штабу з охорони громадського порядку Печерського району, що приємно вразило наших студентів, стало прикладом і надихнуло їх до служіння ідеалам суспільства. 
 
 
 
Також Університетській варті вдалося поспілкуватися з верховним отаманом міжнародної оборонно-масової і громадсько-патріотичної організації «Козацтво України» Валентином Соколовським.
 
Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до здорового способу життя і підтримувати порядок у нашому студентському містечку! Детальніша інформація – в деканатах.
 
Павло Марчук,
Командир загону «Університетської варти»
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook