Відбулася звітно-виборча конференція Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин

15 жовтня 2015 року
Факультет ветеринарної медини

Звітно-виборча конференція Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин відбулася 12 жовтня. На конференції презентував свій звіт про виконану роботу на посаді голови Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин Мельник Олексій Олегович. Він підкреслив роль Ради аспірантів, зокрема, у підготовці молодих науковців на факультеті ветеринарної медицини,  коротко розповів про досягнення Ради за період його діяльності на посаді голови, а також наголосив на необхідності подальшого функціонування даної організації, оскільки на сучасному етапі розвитку науки та НУБіП України зокрема неможливо уявити ВНЗ без органу аспірантського самоврядування.

Наприкінці свого виступу Олексій Олегович подякував членам Ради за підтримку та роботу, яку вони проводили. Він високо оцінив моральні якості людей, з якими довелося працювати, та відзначив їх професіоналізм.

Після заслуховування звіту, зі словами вдячності в його підтримку виступили голова Ради аспірантів НУБіП України Даценко Ірина, а також директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Дмитро Адамович.  У своєму виступі Дмитро Адамович відмітив роботу голови Ради аспірантів як таку, яка заслуговує на подяку. При він цьому підкреслив, що в нашому інституті для кращої взаємодії з аспірантами розроблені електронні картки, які містять повнюу інформацію про кожного аспіранта. Окремо Дмитро Адамович відмітив, що факультет ветеринарної медицини спільно з НДІ здоров’я тварин сприяє підготовці молодих науковців. Зокрема, на кожній кафедрі факультету для аспірантів відведений окремий кабінет, де створюються усі належні умови для роботи. Стосовно Ради аспірантів, то для неї також організовано окремий кабінет, де члени Ради можуть збиратись та проводити круглі столи з обговоренням нагальних питань. Загалом звіт Олексія Олеговича було схвалено.

Також на засіданні затверджено новий склад Ради аспірантів, який виглядає наступним чином: Середа Ольга Миколаївна, аспірант кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи обрана головою Ради аспірантів; Бокотько Роман Романович, аспірант кафедри фізіології, патології та імунології тварин – заступником з міжнародної діяльності; Кондрасій Людмила Андріївна, аспірант кафедри ветеринарно-санітарної експертизи — заступником з наукової діяльності; Молодковець Олександра Юріївна, аспірант кафедри гігієни та санітарії ім. А. К. Скороходька секретарем Ради; Сулейманова Роза Рамісівна, аспірант кафедри біохімії тварин, якості та безпеки сільськогосподарської продукції ім. М. Ф. Гулого заступником Ради з організаційних питань.
На останок для нового голови Ради аспірантів Мельник Олексій  дав кілька настанов, зокрема, продовжувати й надалі постійно заповнювати і оновлювати картки аспірантів, безпосередньо співпрацювати з аспірантами, співпрацювати з Радою молодих вчених нашого університету, приймати активну участь у організацій конференцій, семінарів, симпозіумів, благодійних акцій тощо, а ткож значну увагу надавати підготовці аспірантів до звіту.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook