Кафедра цивільного та господарського права проводить Тиждень правових знань

9 жовтня 2015 року

  Тиждень правових знань на юридичному факультеті виявився багатий на події.  Кафедрою цивільного та господарського права було проведено Круглий стіл «Міжнародний комерційний арбітраж як альтернатива вирішення господарських спорів». З доповідями виступили представники кафедри цивільного та господарського права: завідувач кафедри, к.ю.н., доцент Панькова Л.О., д.ю.н. Світличний О.П., к.ю.н., доцент Горіславська І.В., к.ю.н. Канарик Ю.С., к.ю.н. Гаєвець М.В. Предметом обговорення стали особливості вирішення господарських спорів МКА, проблеми визнання та виконання рішень арбітражів, а також питання підготовки фахівців у сфері МКА.
Під час підбиття підсумків Круглого столу відбулося нагородження грамотами студентів, які виявили хист до вивчення цивільно-правових та господарсько-правових дисциплін та приймають активну участь у громадському житті.


Студентів та колектив юридичного факультету з Днем юриста привітали співробітники газети «Все про бухгалтерський облік», з якою кафедра налагодила співпрацю. А студенти 4 курсу Баран Марія, Пенькова Аліна та Шевченко Марина отримали від газети персональні відзнаки.
Після плідної роботи Круглого столу настав час розважитися на повітрі та зробити корисну справу.
На честь Дня юриста на подвір'ї навчального корпусу № 6 було закладено Юридичну алею та висаджено перші саджанці – бузок та калину.
Крім цього, на майбутній алеї заклали «Капсулу часу» у яку студенти помістили листи зі своїми побажаннями та думками, щоб повернутися до них через 5-10 років після закінчення університету.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook