Свято першокурсників відбулося!

8 жовтня 2015 року

   За традицією, що склалась на юридичному факультеті щорічно в день юриста  відбувається посвята першокурсників. Цьогорічне свято не стало виключенням.
 Захід розпочався вітанням від старшокурсників, які провели цікавий конкурс серед студентів першого курсу, за результатами чого спрогнозували їм їх майбутнє студентське життя.


Першою себе представляла 1-ша група, студенти якої презентували свою життєву біографію та перші враження від університету та факультету. І завершили свій виступ піснею з гучною назвою «Я не здамся без бою».


  Потім був проведений конкурс, на  якому запропоновали  охарактеризувати свою групу  як найяскравішу і найдружнішу. З цим завданням всі впорались на «відмінно».

    2-група привітала усіх піснею «Як у нас на Україні» та авторським віршем про рідний край у виконанні Васильчук Світлани.


Студенти 3-го курсу подарували першокурсникам пісню у виконанні Юлії Синюк. Першокурсники оплесками зустріли побажання Юлії: «щоб життєва дорога завжди повертала до батьківської домівки...».


Представлення 3-ї групи першого курсу усіх присутніх приємно вразило, адже студенти написали пісню під враженнями від першого місяця навчання в університеті та чудово її виконали під акомпонимент гітари.

 Зі словами вітання виступив новообраний голова студентської організації Шпак Юрій. Після чого був здійснений ритуал посвяти в студенти, публічним читанням присяги.


  Наприкінці заходу завідувач кафедри теорії та історії держави і права Качур В. О. відмітила та вручила дипломи і грамоти студентам першого курсу за участь у конкурсі презентацій.

Тож вітаємо першокурсників з хорошим "стартом" та бажаємо натхнення, успіхів у навчанні та всього найкращого!

 

 

Декан юридичного факультету
Олена Яра
наставник 3-ї групи 1-го курсу
Юлія Янчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook