НОВА ХВИЛЯ КВК НА ФАКУЛЬТЕТІ ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ

7 жовтня 2015, 15:35
Не зважаючи на те що закінчується літо, на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології завжди тепло, світло і весело. А все, тому що 6 жовтня в рамках «Дня першокурсника» відбулась презентація нових студентських команд КВК, на якій успішно дебютували команди «Коля і братва», «Рандеву», «Мы с ним», «Паніка», «Черепашки», «Мікрохвильовка».
Одними із головних глядачів і шанувальників молодих талантів були члени почесного жюрі: декан факультету Доля Микола Миколайович, заступники декана Дрозд Петро Юрійович і Ретьман Михайло Сергійович, а також завідувач кафедри фізіології рослин, біохімії та біоенергетики Бойко Ольга Анатоліївна і капітан збірної команди КВК факультету Таніславський  Дмитро, студенти та викладачі які високо та гідно цінують гумор.
Під час проведення заходу молоді таланти факультету мали змогу насолодитися захоплюючою грою, яка складалася з трьох класичних конкурсів: привітання, розминки і домашнього завдання.
Стильні й весела молодь факультету підкорили глядачів своїми талантами і нестандартним підходом до гумору. Всі команди показали себе на найвищому рівні і не дали приводу глядачам нудьгувати .
У розминці виділити лідерів було важким завданням, оскільки всі команди «стріляли» жартами наперебій, поставивши при цьому журі перед складним вибором.
В домашньому завданні глядачі мали можливість спостерігати близько шести мініатюр на тему «Студентське життя в анфас і в профіль» у виконанні всіх команд.
За підсумками конкурсу лідуюче положення займала команда «Мы с ним» (напрям підготовки  «Екологія, охорона навколишнього середовища»), з невеликим відривом друге місце посіла команда «Паніка» (напрям підготовки «Біотехнологія»), а третьою в цій грі опинилась команда «Рандеву» (напрям підготовки «Біотехнологія»). За результатами всі три команди отримали почесні подарунки – квитки на театральну виставу.
 
На завершення можна сміливо констатувати той факт, що КВК на факультеті мається сучасна свіжа думка і сучасний погляд на життя факультету. В кінці декан факультету Доля М.М. від всієї душі побажав всім командам творчих успіхів, натхнення, зберігати запал і настрій, ділитися своїм гумором, адже КВК – це дзеркало нашого життя! А в свою чергу учасники команд запросили всіх охочих приєднуватись до цієї гри і стати частиною цієї дружньої сім’ї КВК на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.
Інформацію підготував заступник декана факультету Дрозд Петро Юрійович та Савчук Ірина.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook