"Істина народжується в суперечці"

6 жовтня 2015, 22:07

   Викладачі кафедри адміністративного та фінансового права проводять лекційні та семінарські заняття з використанням мультимедійної техніки та у різних навчальних формах задля стимулювання пізнавального інтересу студентів.
Зокрема, магістри 1-го року навчання на семінарському заняття з дисципліни «Проблеми інформаційного права» провели дебати на тему «Переваги та недоліки функціонування всесвітньої мережі Інтернет. Правовий аспект».
   Думки студентів-магістрів розділились: прихильники Інтернету аргументували свою позицію надзвичайними можливостями та перевагами, що надає мережа, а їх опоненти надавали вагомі докази наявності прихованої небезпеки для людини та суспільства збоку соціальних мереж; докази порушення права інтелектуальної власності, шахрайських дій та негативних наслідків інформаційно-психологічного впливу.

   Дебати велися досить жваво з використанням відео та аудіо доказів, і як результат студенти дійшли спільного висновку, що сьогодні мережа Інтернет є необхідною для життєдіяльності суспільства, проте її правове регулювання потребує значного вдосконалення.
 

Асистент кафедри адміністративного
та фінансового права
Юлія Янчук
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook