Наталія Шевченко з Черкащини – обирає факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України
Розкажіть про себе, чим цікавитесь?

Чому Ви обрали саме спеціальність «Харчові технології»?

Чому вирішили вступати до НУБіП України?
— Серед усіх варіантів я обрала саме НУБіП, тому що зацікавлена в якісній освіті, яка поєднує сучасну теорію та практику. Важливим для мене є те, що НУБіП має високі рейтинги та хороші відгуки. Я вірю, що навчання тут допоможе мені стати не просто спеціалістом, а людиною, яка справді розуміє свою справу. Прагну здобути не просто диплом, а знання, досвід, навички та професію, якою зможу пишатись.
Бажаю успіхів у вступній кампанії та впевнених кроків до студенського життя!
Розмову провела
Наталія ГОЛЕМБОВСЬКА,
доцент кафедри
технології м'ясних, рибних та морепродуктів