Перехідний кубок факультету землевпорядкування у турнірі з міні-футболу знайшов свого володаря

25 вересня 2015 року

     23 вересня на факультеті землевпорядкування пройшло спортивне свято – стартував турнір з міні-футболу на кубок факультету. Підготовка була серйозною, долучили і команду першого курсу.
     Всього приймали участь чотири команди, у склад яких входили студенти майже з усіх груп та курсів. Гра була захоплюючою. На стадіоні панував дух суперництва, адже кожна команда мала свою групу підтримки, яка із задоволенням спостерігала за ходом гри та вболівала за своїх.

     Варто відзначити команду 1 курсу "Авангард", яка, попри відсутність досвіду, показала досить технічну та красиву гру. До речі, до складу команди входить дівчина – Олеся Гранат, яка професійно грає у футбол.

     У результаті футбольних баталій між студентами перемогли третьокурсники «Перваки», які і зіграли товариський матч із викладачами. В першому таймі лідирувала команда студентів. У їхньому арсеналі – три забитих голи. Але вже в другому таймі втома почала брати своє, а команда викладачів перейшла до активного наступу. Через це, один за одним студенти пропустили у свої ворота аж чотири м'ячі. Матч закінчився рахунком 3:4 на користь викладачів. Потім відбулася церемонія нагородження переможців. До присутніх звернулася заступник декана Наталія Мединська, яка відзначила високий рівень проведення змагань і подякувала за це завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Костенку, представникам студентської організації, учасникам змагань і глядачам.

      Перехідний кубок факультету землевпорядкування цього року отримав капітан команди «Перваки» Федір Прима.
     Підбиваючи підсумки та враховуючи позитивні відгуки глядачів, можна з упевненістю сказати: турнір пройшов вдало. І як годиться – фотосесія заходу.

Руслан Тихенко,
доцент кафедри управління земельними ресурсами

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook