Відбулися дебати кандидатів на пост голови студентської організації факультету

23 вересня 2015 року

   Вчора, 22 вересня 2015 року, на юридичному факультеті НУБіП України відбулися дебати кандидатів на пост голови студентської організації факультету. Очолити самоврядування виявило бажання троє студентів: Нікулін Микола ( 4 курс), Теслюк Надія ( 2 курс) та Шпак Юрій ( 3 курс).

            Послухати кандидатів прийшли студенти 1-5 курсів, викладачі  та декан юридичного факультету Яра Олена Сергіївна і заступник декана Улютіна Олена Анатоліївна. Кожен з присутніх мав можливість задати питання нашим трьом амбіційним та перспективним лідерам. Питань було дуже багато: від таких, що стосуються Юридичної клініки та її діяльності і до питань, що зробити, щоб подолати інертність студентів.

            Кожен з кандидатів мав можливість виступити з своєю програмою, донести студентам своє бачення самоврядування на факультеті. Дебати між претендентами на посаду голови студентської організації юридичного факультету розпочалися з презентації передвиборчої програми Нікуліна Миколи, який наголосив, що хоче організовувати не лише заходи спортивні та культурно-масові, а й практично розвивати навички юриста. Він зазначив, що студентство має об’єднуватися всією професійною спільнотою. Також з його уст прозвучало про необхідність започаткування традицій на юридичному факультеті, яких нажаль немає. Завершенням його виступу стали такі слова: «Тільки від нас залежить, яким буде наш факультет».

            Теслюк Надія у своїй передвиборчій програмі поставила за мету захищати права та інтереси студентів, налагодити роботу сайту самоврядування та покращити інформування студентів, проводити культурно-масові та спортивні заходи. Також наголосила про необхідність створення асоціації випускників нашого факультету. Надія вважає, що важливо також вивчати думку студентів, а саме проводити різні опитування, моніторинги.

            Останнім презентував свою програму Шпак Юрій, який як і Надія запропонував створити клуб випускників нашого факультету. Він у своїй програмі наголосив, що потрібно активно працювати по напрямках. Приділяти увагу як соціальній сфері ( поїздки до Центру незрячих юристів, відвідування дитячих будинків, активна участь у Днях донора), так і культурно-масовій ( організація заходів, створення команди КВН), спортивній роботі і неодмінно науковій роботі ( дебати між студентами та інше). Наголосив, що потрібно студентам активізовувати профорієнтаційну роботу та прославляти наш факультет.

           

            Нагадуємо, що вибори будуть проходити 30 вересня 2015 року з 8.00 до 18.00 в 6-му корпусі, тому часу залишилося не так і багато, щоб визначитися за кого голосувати. Просимо всіх підійти відповідально до цього питання, адже вирішується доля самоврядування на найближчий рік. А кандидатам бажаємо успіху і особистих перемог.

Магістр 1-го року навчання
Ольга Кухар

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook