Декани та директори обговорили стан практичного навчання студентів у НДГ та їх участь в олімпіадах і спартакіадах

22 вересня 2015 року

     Чергову нараду деканів та директорів т.в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Оксана Зазимко розпочала питанням прискорення ліквідації заборгованості в оплаті за навчання студентами-контрактниками. Представник бухгалтерії роздав деканам та директорам списки боржників по кожному факультету та інституту та звернув увагу на ідентифікацію платежу із прив’язкою прізвища та ініціалів студента у разі оплати за нього батьками.

,

      Відповідальний за організацію Чемпіонату КВН НУБіП України між факультетами, ННІ та відокремленими підрозділами університету Ігор Антіпов висловив прохання завчасно подати заявку про участь команд від факультетів та інститутів. Склад команд - 3-15 осіб від кожного підрозділу.

      Календар ігор в рамках 59-ї спартакіади студентів з футболу презентував директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко. Ігри пройдуть 21 - 23 вересня. У ці ж дні розпочинаються Дні донора. Графік їх проведення на базі гуртожитку № 11 (читальна зала) складений для всіх факультетів та інститутів. Віталій Коваленко нагадав присутнім і про вибори голів студентських організацій. Вони відбудуться 26 жовтня, кандидатури ж потрібно подавати з 12 по 16 жовтня. Декани та директори повинні організувати захід відповідно норм Закону України «Про вищу освіту», які зазначені у розісланому керівникам ВНЗ листі міністра освіти «Щодо діяльності органів студентського самоврядування».

     Говорячи про стан практичного навчання студентів в НДГ НУБіП України, заступник начальника навчального відділу Олег Бачинський звернув увагу присутніх на недоліки в ньому (в т.ч. щодо графіків заїздів) та оперативне їх усунення.


      Про підготовку до зустрічі з завідувачами лабораторій в наступному місяці, а також формування щотижневого звіту деканів факультетів та директорів ННІ щодо моніторингу проведення навчальних занять за запропонованою та розісланою на e-mail формою поінформувала присутніх Оксана Зазимко.

      На завершення начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх звернулась до деканів із проханням активізувати роботу по формуванню графіків відкритих лекцій професорів НУБіП та нарад деканів факультетів і директорів ННІ з НПП за результатами зустрічі ректора університету із завідувачами кафедрами. Для оптимізації процесу організації підготовки студентів до проведення другого етапу олімпіад деканам та директорам були роздані для заповнення відповідні таблиці.

О. Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook