Спартакіаду серед мешканців гуртожитків розпочато!

12 вересня 2015, 12:41

     Початок вересня виявився досить насиченим для студентів нашого ННІ: День знань, початок навчального семестру, поселення, а ще й початок Спартакіади серед мешканців гуртожитків.
     9 вересня 2015 року Спартакіаду розпочато першими змаганнями по перетягуванню канату. У змаганнях взяли участь 9 команд, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження представляли студенти гуртожитку № 7. Крім того, студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Андросович Олександр, прийняв участь в організації та суддівстві змагань, адже він є майстром спорту з пауерліфтингу і членом збірної НУБіП України.
     В результаті запеклих змагань команда гуртожитку № 7 посіла почесне ІІІ місце, пропустивши вперед команду гуртожитку № 2 (ІІ місце) та гуртожитку № 1 (І місце).

     Від імені дирекції ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження вітаємо команду гуртожитку № 7 з бронзою та бажаємо подальших спортивних звершень і міцного здоров’я.
     Щира подяка за організацію участі у змаганнях заступнику завідувача гуртожитком Кіцану Віталію та відповідальному за спортивну роботу в ННІ Лендєлу Тарасу Івановичу

к.т.н. Дудник А.О.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook