Про результати практик відзвітували

11 вересня 2015 року

10 вересня майбутніх соціальних педагогів зібрала організована кафедрою соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті студентська конференція за результатами проходження літніх практик. Вітаючи учасників зібрання, декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук акцентував увагу на надзвичайно величезній значущості практик у становленні фахівців. На нашому факультеті, продовжив він, вони є різноплановими і змістовними, дають змогу випускникам почуватися впевнено на ринку праці. З побажаннями успіхів у новому навчальному році, плідної та творчої співпраці в науковому пошуку з практичним заземленням, до слова запросили доповідачів.

     Першими спрезентували результати навчальної (ознайомчої з фаху) практики першокурсники минулого року. Вони проходили практику на базі ДНЗ «Яблучко» Києво-Святошинського району і Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Власне креативний звіт у вигляді презентації та відеоролику і представила Анна Титовська. Про те, як працюється у соціальних службах, розповіли Анастасія Звягінцева та Вікторія Пекарева. Враховуючи відгуки однокурсників дівчат, впевнено можна сказати, що цьогорічна практика пройшла на високому рівні.

    

    

     Не менш цікавою і насиченою стала літня практика для студентів другого курсу на базі НК «Експоцентр України». Проведена за участі і власними силами студентів кількість дозвіллєвих заходів просто вражає. З-поміж них, як проінформувала Аліна Скудна, - виставки стародавностей, свято Івана Купала, майстер-класи з аквагриму, дитячі конкурси, квести тощо. І це далеко не все.

    

     В основному в дошкільних навчальних закладах цьогоріч опановували професійні вміння третьокурсники під час виробничої соціально-педагогічної практики. Приємно, що багатьом з них вже запропонували працевлаштування. А найприємнішим моментом стала вдячність вихованців та їхніх батьків, зазначила Вікторія Федосова. Досвід отримали неоціненний, підсумувала вона.

    

     Магістри проходили практику у центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Про реальні професійні ситуації, з якими довелося зіштовхнутися студентам, розповіла Альона Кравченко.
       А завершилася конференція спільним фото учасників та керівників практики на фоні підготовлених студентами тематичних стінгазет.

Ольга Наконечна

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook