ПОВІДОМЛЕННЯ для вступників з освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст», зарахованих на 2-3 курси освітньо-професійних програм на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

28 липня 2015 року

 У вівторок, 11 серпня 2015 р. (внутрішній двір 11 навчального корпусу) об 11.00 відбудуться загальні збори вступників, зарахованих на 2 та 3 курси бакалаврату на базі диплому молодшого спеціаліста.

 
Місце проведення зборів - навчальний корпус № 11, внутрішній двір
              Початок о 9.00
 
Основне питання, що буде розглядатися на зборах - участь у вирівнювальному літньому семестрі з метою ліквідації академічної різниці, яка виникає при зарахуванні вступників з ОКР «Молодший спеціаліст» на 2-3 курси освітньо-професійних програм на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».
 
Загальна інформація щодо організації навчання у вирівнювальному літньому семестрі в НУБіП України
1. З   метою   зменшення   академічної  різниці,   що   виникає  при' зарахуванні вступників із ОКР "Молодший спеціаліст" на навчання за освітньо-професійною   програмую   на   здобуття    освітнього   ступеня "Бакалавр",   НУБіП  України   проводить  з   11.08   по   28.08.   2015   р. вирівнювальний літній семестр.
2. Навчання у вирівнювальному літньому семестрі здійснюватиметься на платній основі.
3. Просимо   звернути  увагу:   оцінки,   отримані   при  ліквідації академічної різниці, не впливатимуть на індивідуальний рейтинг студента та нарахування стипендії.
 
Детальна інформація розміщена на сайті НУБіП України в рубриці Абітурієнту/Вирівнювальний літній семестр-2015
(http://nubip.edu.ua/node/15869)
 
Навчальний відділ НУБіП України


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook