Четвертий корпус. Студентський будівельний загін в дії

23 липня 2015 року

 На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» і з ініціативи деканів факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології Миколи Долі та агробіологічного Віктора Забалуєва проводиться ремонт другого поверху четвертого навчального корпусу. 

 
Кошти, необхідні для нього забезпечують спонсори, серед яких компанії «Агросвіт», «Укравіт», СТОВ «МИР» і т.д., котрі очолюють наші випускники. Віктор Недобиткін, Петро Обухівський та інші ще з студентських років були небайдужими до своїх факультетів. Сьогодні цю їх позицію розділяє нинішнє студентське покоління, яке активно долучилося до ремонтних робіт. Під час технологічних практик студентський загін, який складається з друго- і третьокурсників, на чолі з Анатолієм Любченком допомагає будівельній бригаді університету.
 
 
 
За два тижні, як повідомляє Микола Доля, поверх, який не бачив такого ґрунтовного ремонту років з двадцять, буде готовий. Зараз ліве крило і сходовий марш вже готові під фарбування, у правому - поки йде шпатлювання. 
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook