Студенти гідно представили університет у другій Міжнародній олімпіаді з менеджменту

19 липня 2015 року

У рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» відбувся заключний етап Другої міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді, яку вже традиційно організовує Міжнародна гільдія професіоналів якості (МГПЯ) спільно з Клубом лідерів якості країн Центральної і Східної Європи (КЛЯ ЦСЄ). Проведення Олімпіади підтримано Європейською організацією якості (EOQ) та Міжнародною асоціацією сертифікації персоналу (IPC).

Друга міжнародна олімпіада з менеджменту викликала інтерес у ряді країн різних континентів. Участь в ній взяли студенти і молоді фахівці (віком до 35 років) з Азербайджану, Білорусі, Грузії, Італії, Казахстану, Кіпру, Литви, Молдови, Росії, Румунії, Сербії, Словенії, США, Узбекистану, України.
 
Олімпіада проводилася у двох номінаціях - «Кращі практики та методи менеджменту» та «Системи менеджменту якості». Нашу країну представляли 37 учасників, серед яких чотири студенти НУБіП України.
 
В номінації «Кращі практики та методи менеджменту» взяли участь студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: Андрієвська Марина, Сідляренко Ганна та Джагінова Аліна. У номінації «Системи менеджменту якості» наш університет представила студентка факультету аграрного менеджменту Іванова Юлія, яка показала дуже високі результати і здобула диплом переможця.
 
Відділ управління якістю висловлює подяку за сприяння в організації Олімпіади факультету аграрного менеджменту та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
 
Дмитро Заїчко
В.о. начальника відділу управління якістю
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook