Навчальна практика з сільськогосподарських машин зі студентами 1 курсу факультету аграрного менеджменту

11 липня 2015 року
м. Київ

06-11 липня 2015 р. проходила навчальна практика з сільськогосподарських машин зі студентами 1 курсу факультету аграрного менеджменту на кафедрі сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка. Керівники навчальної практики ст. викладач Вечера О.М. (на фото №3, №4, №5) і доц. Ямков О.В. (на фото №6).
Фото №1 і №2. Водіння просапного трактора МТЗ-82 на полігоні НУБіП.
Фото №3. На виставці-продажі вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки: вивчення особливостей конструкції та робочого процесу розкидача твердих мінеральних добрив з вертикальними барабанами вітчизняного виробництва.
Фото №4. На виставці-продажі вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки: майданчик продукції компанії «Укравтозапчастина» - просапні трактори.
Фото №5. На виставці-продажі вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки: вивчення особливостей конструкції та робочого процесу оборотного плуга та причіпного бункера для перевезення зерна.
Фото №6. На виставці-продажі вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки: вивчення конструкції сучасних тракторів компанії VERSATILE (Канада).
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook