Кіровоградська облдержадміністрація подякувала університету за підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму

16 липня 2015 року

 На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Коваленка за проведений 24-25 червня спільно з нашими колегами безкоштовний семінар з питань розвитку сільського "зеленого" туризму для господарів агроосель та фахівців з питань туризму місцевих органів влади Кіровоградської області.

 
За результатами навчання кожен учасник отримав сертифікат та свідоцтво державного зразка про підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму.
 
Представники ННІ післядипломної освіти, зокрема кафедри аграрного консалтингу та сервісу ознайомили слухачів з особливостями ведення сільського зеленого туризму, відповідною нормативно-правовою базою, правилами категоризації, роллю дорадництва у підготовці кваліфікованих власників агросадиб. Крім цього, учасники семінару обмінялися досвідом та знайшли партнерів для реалізації проектів «зеленого» туризму.
 
Враховуючи означене, колектив облдержадміністрації висловив подяку завідувачу кафедри агарного консалтингу та сервісу Тетяні Кальній-Дубінюк, доценту Лілії Рибак, старшому викладачу Олені Локутовій за високий рівень організації заходу та  особистий внесок у розвиток сільського зеленого туризму на Кіровоградщині.
 
Ольга Наконечна
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook