НАВЧАЛЬНІ ПРАКТИКИ НА КАФЕДРІ ЕНТОМОЛОГІЇ ІМ. ПРОФ. М. П. ДЯДЕЧКА

13 липня 2015, 15:39

НПП кафедри ентомології ім. проф. М. П. Дядечка, доценти Плиска М. М. та Горган М. Д., проводять практичне навчання студентів 1 курсу напряму підготовки – захист рослин з агрозоології (06.07 – 11.07.2015р.) та студентів 2 курсу з загальної ентомології (09.07 – 10.07.2015р.) в спеціалізованій навчальній лабораторії-музеї агрозоології, де використовуються фіксовані мокрі препарати гельмінтів, риб, амфібій, рептилій, чучела та скелети птахів та ссавці, де студенти згідно програми визначають та описують їх зовнішню і внутрішню будову та видовий склад. Крім того студенти мають можливість відвідати зоологічний музей, зоопарк, ознайомитись з ентомофауною різних парків (феофанівський, голосіївський).

Доцент Кава Л. П. проводить практичне навчання для студенів 3 курсу з сільськогосподарської ентомології (16.06 – 19.06.2015 р.) протягом якого студенти збирають ентомологічні об’єкти та пошкодження рослин в різних агробіоценозах та оформляють колекції. 

Навчальна практика з біологічного захисту рослин (04.06 – 6.06.2015р.), керівником якої є доцент Ющенко Л. П. проводиться в навчально-науковій лабораторії біометоду захисту рослин, де студенти вивчають біотехнологічні особливості виробництва біологічних засобів захисту рослин. 

 

 

Таким чином практичне навчання студентів дає можливість озброїти майбутнього фахівця сучасними теоретичними знаннями та практичними навичками з питань захисту рослин від шкідників і навчити його на основі знання досягнень науки і передового досвіду впроваджувати в виробництво інтегровані системи захисту рослин з урахуванням видового складу шкідливої та корисної фауни і флори, агрокліматичних умов району, тощо.

 

Інформацію підготувала завідувач кафедри ентомології ім. проф. М. П. Дядечка,
кандидат сільськогосподарських наук, доцент, Л. П. Ющенко
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook