ENG
УКР
Знайти!
e-Learn
Події
Періодика
3D-тур
Розклад
Оплата
Бібліотека
Довідник
Університет
Вступнику
Студенту
Інститути, факультети
Відокремлені підрозділи
Головна
› Найсучасніші розробки та актуальні тенденції заміни сої у виробництві м’ясних продуктів
Про університет
Підрозділи університету
Освітня діяльність
Наукова та інноваційна діяльність
Міжнародна діяльність
Вступнику
Студенту
Інклюзивне середовище
Наукова бібліотека
Працевлаштування
Громадські організації
Прес-центр
Календар подій
Фотогалереї
Новини
Інформаційне забезпечення
Державні закупівлі
Енергозбереження
Університетський кур'єр
Контактна інформація
Найсучасніші розробки та актуальні тенденції заміни сої у виробництві м’ясних продуктів
Поділитись:
18 червня 2015, 10:05
м. Київ, Інституті Нових Технологій
Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook
НУБіП України