Преса – це розум і серце нації

10 червня 2015 року

«Преса – це розум і серце нації: розум, що думає за свою націю, обмірковує всі її справи,

підказує ті чи інші рішення; серце, що відчуває за націю,

б'ється в такт мільйонів сердець, що не вміли б – без журналістів – знайти

для своїх почувань відповідних слів та висловів».
Є. Онацький


      20 років виходить в світ Всеукраїнська правова газета «Юридичний вісник України». Видання розраховане на широку читацьку аудиторію: професійних юристів, працівників органів державної влади та управління, викладачів, науковців, студентів та громадян, які цікавляться правовою інформацією. В газеті систематично висвітлює процеси формування і реалізації правової політики держави, розвиток правової науки і юридичної практики. Широко подаються аналітичні огляди і коментарі нормативно-правових актів та інші ексклюзивні матеріали, присвячені практичному застосуванню норм матеріального і процесуального права, професійно обговорює колізії чинного законодавства та висуває пропозиції щодо їх розв'язання.


     У черговому номері № 22 (6-12 червня 2015 року) одразу дві публікації присвячені заходам, що відбулися на юридичному факультеті НУБІП України.
     Публікація доктора юридичних наук Т.О. Коваленко «Учні мають іти далі» стала продовженням низки заходів присвячених 90-річчю від дня народження видатного українського вченого-юриста, фундатора вітчизняної школи колгоспного та аграрного права, професора, академіка Академії правових наук України В.З. Янчука. Матеріал супроводжують світлини з Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції та перспективи розвитку аграрного, земельного і екологічного права», яка відбулась 22-23 травня 2015 року на юридичному факультеті НУБІП України.
 

     Інша публікація у рубриці «Правова освіта» присвячена засіданню Ради роботодавців юридичного факультету НУБІП України. Перше засідання проходило під головуванням декана юридичного факультету О.С. Ярої. Оглядач «Юридичного вісника України» справедливо зауважує, що «…довга, понад двогодинна зустріч, що не характерно для практиків, стала гарним приводом для відвертої насиченої дискусії про організацію освіти юристів-аграрників, їх роль у захисті земель, екології, природних ресурсів, працівників аграрної сфери».

     Користуючись нагодою, адміністрація юридичного факультету вітає з Днем журналістики, який відбувся 6 червня, колектив газети «Юридичний вісник України» та газети Національного університету біоресурсів та природокористування України «Університетський кур'єр» з професійним святом! Бажаємо процвітання, творчих успіхів та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!


Олена Яра,
декан юридичного факультету


 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook