День Відкритих дверей на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі: активно представляємо студентську науку та розширюємо географію співпраці

29 вересня 2024 року

 

     28 вересня в рамках загальноуніверситетського Дня Відкритих дверей викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі радо зустрічали майбутніх вступників. До маркетологів та факультету загалом завітали майбутні випускники ліцею №13 Святошинського району м. Києва та ВП НУБіП України «Боярський фаховий коледж НУБіП України».

     Перед гостями заходу виступили завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професор Бондаренко Валерій Михайлович, професор Олександр Павлович Луцій, доцент Рябчик Алла Володимирівна та асистент Олександр Омельяненко, які детально розповіли про особливості організації навчального процесу на факультеті аграрного менеджменту, знайомили з можливостями навчання за програмами академічного обміну та мобільності для студентства, повідомили про можливість навчання на військовій кафедрі, культурному та всебічному розвитку студентів.

    Представники ліцею №13 Святошинського району м. Києва завітали до стін університету й кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі вперше. Майбутнім абітурієнтам ліцею та коледжу було представлено роботу та досягнення студентського наукового гуртка «Маркетинг» студентами спеціальності 075 «Маркетинг».

 Щиро дякуємо за приділений час та чекаємо Вас у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету аграрного менеджменту, кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

 

Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook