«День НУБіП України» на факультеті аграрного менеджменту

29 травня 2015 року

 

29 травня вперше було відзначено «День НУБіП України - 2015». Це неймовірно цікаве, нове і захоплююче дійство проходило на стадіоні університету, де кожен факультет та інститут міг втілити свої творчі та креативні ідеї для своєї презентації.

Футбольне поле стадіону на день перетворилось на справжній вернісаж яскравих палаток, кожна з яких була самобутньою та унікальною, адже стандартів ніхто не встановлював, що дало можливість кожному колективу розкритися по-новому.

 

Факультет аграрного менеджменту концептуально й нестандартно підійшов до проведення святкування. Не дивлячись на похмуру погоду, вже з самого ранку актив факультету на чолі з деканатом встановив свій презентаційний будиночок.

Тут було розміщено не тільки підручники і книги викладачів ФАМ, стенди кафедр з їхніми здобутками та інформативну продукцію факультету, що безпосередньо відноситься до понять організації та управління. В ньому можна було побачити і велику емблему факультету, і смаколики з національною символікою і фільм про життя факультету. І все це розробили студенти гуртка «Маректинг» під керівництвом доцента кафедри маркетингу Юлії Гальчинської.

Студентки 4 курсу Ірина Батурка та Оксана Антко не тільки зустрічали гостей в національних костюмах, вони ще й пригощали усіх охочих млинцями та оладками з варенням, які напередодні самі випікали і узваром та домашнім лимонадом, які приготували студенти. Ректор Станіслав Ніколаєнко та почесні гості із задоволенням скуштували «хенд-мейд» від дівчат.

Було проведено ряд спортивних змагань серед студентів та викладачів факультету, серед яких перетягування канату, колективне присідання та комплексні спортивні змагання серед студентів.

Студентка 3 курсу Каріне Подолян пропонувала відвідувачам залишити свій слід в історії ФАМ і написати теплі слова в книзі побажань. До речі, вона стала другою в номінації «суспільні науки» за результатами конкурсу «Студент НУБіП - 2015». Вітаємо!

Також кожен гість мав нагоду дізнатись про своє майбутнє – витягнувши передбачення зі «Скриньки бажань» або приміряти мантію та академічну шапочку і автоматично стати «Кращим студентом НУБіП» завітавши до нашої фото-зони. Або отримати креативний фейс-арт від студентки 3 курсу Людмили Данько.

Фамівці частували гостей закарпатським баношем та рибною юшкою. Така смакота не могла залишитись без уваги і скоро утворилась ціла черга бажаючих скуштувати.

Жоден, хто завітав до ФАМівців не залишився без уваги та цікавого чи смачного сюрпризу.

 

Сподіваємось, це свято стане доброю традицією та буде сприяти поставленій задачі – зміцненню великої і дружної родини НУБіП України.

 

Старший викладач кафедри

менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Горго Ірина Олександрівна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook