День факультету у наших колег із Варшавського університету наук про життя

29 травня 2015 року

      Студентська рада факультету інженерії продукції, міжфакультетське Наукове коло і деканат факультету інженерії продукції, продовжуючи давню традицію, 26 – 28 травня 2015 року провели День факультету інженерії продукції і XXIV Міжнародну наукову конференцію студентів і аспірантів «Сучасні аспекти інженерії продукції».
      На конференції студенти і аспіранти із Туреччини, України, Словаччини, Чехії, багатьох польських вишів виступили з науковими доповідями за результатами науково-дослідних робіт. На конференції розглядались технологічні аспекти енергозбереження, які виходять за рамки стандартної програми. Це фактор у збільшенні активності студентів через їх участь у наукових колах. Також, це важливий момент для студента, таким чином, він може розширити свої знання на досвіді колег з інших куточків Землі.
      З успіхом презентували свої наукові дослідження презентували Станіслав Горбачевський «Nowoczesne technologie wytwarzania energii elektrycznej w oparciu o paliwa kopalne (węgiel, gaz)» (наукові керівники Анджей Хоховскі і Володимир Козирський) і Ростислав Баценко «Zastosowanie algorytmów śledzących bazujących na regulatorze PID do regulacji pracy słoneczną instalacją grzewczą» (наукові керівники Павев Обставскі і Володимир Решетюк). Свої роботи студенти виконували в рамках проекту Double Degree/
     Кульмінацією Дня факультету стало традиційне ognisko, яке націлене на об'єднання зусиль студентів і співробітників факультету у проведенні конкурсів. Зокрема співробітники конкурували в ігровому шоу Family Feud, а студенти з іншого боку конкурували один з одним в конкурсах фітнесу, і багато іншого.
Багаття давня традиція факультету інженерії продукції, яку студенти чекають цілий рік. Це також подяка від студентів для викладачів за внесок в їхнє навчання. Ця подія сприяє інтеграції всієї громади факультету, починаючи від студентів до викладачів і технічного персоналу.

Відкриття «ogniska» проректором з навчальної роботи prof. dr hab. Bogdanom Klepacki і заступником декана факультету dr hab. inż. Bogdanom Dróżdż.

Декан факультету dr hab. inż. Tomasz Nurek, prof. SGGW із Станіславом Горбачевським і Ростиславом Баценком.

В.М. Решетюк, доцент кафедри
автоматики і робототехнічних систем

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook