Облік енергоносіїв – перший крок до економії!

26 травня 2015 року

     У зв’язку із значним підвищенням цін на комунальні послуги головним питанням для директора студмістечка на даний час є можливість ефективного використання енергоносіїв у студентських гуртожитках НУБіП України. Адже підвищення цін на енергоносії – це істотний удар по гаманцю як університету так і студентів у цілому. Вищезазначене поставило перед керівництвом університету завдання пошуку нових можливостей здійснення економії “дорогоцінних” ресурсів, зокрема, газу, світла, води.

     Директор студентського містечка  Стецюк С.В. зазначив, що першочерговими заходами по економії енергоресурсів є їх точний облік. Саме тому, між керівництвом університету дирекцією студентського містечка та завідувачами гуртожитків розпочато сумісну роботу з вимірювання і контролю показників енергопостачання. Таким чином, ми отримуємо потрібні дані для оцінки ефективності енергозберігаючих заходів, зможемо виявити наші так звані «слабкі місця» і оперативно направити максимум зусиль для їх усунення.

     Відсутність обліку енергоносіїв — це відсутність контролю за їх раціональним використанням, що призводить до неконтрольованих безповоротних втрат, які на даний час нам зовсім не потрібні.

    

    

     Не будьте байдужими та пам’ятайте, що чим економніше ми використовуємо що маємо, тим комфортніше ми проживаємо, адже кожна заощаджена копійка може бути закладена у розвиток гуртожитків студентського містечка.

    


Стецюк С.В.,
директор студентського містечка


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook