Максим Кантур, здобувач ОС «Магістр»: від теорії до практики у міжнародному туристичному бізнесі

20 серпня 2024 року

     Будучи студентом 1-го курсу магістратури освітньо-професійної програми «Міжнародний туристичний бізнес», мені вдалося працевлаштуватися до туристичної компанії «Persey Travel», м. Київ. Це стало важливим етапом у моєму професійному розвитку – я отримав унікальну можливість застосувати теоретичні знання на практиці та дізнатися більше про специфіку роботи в туристичному бізнесі.

Робота в компанії значно розширила мої знання та навички. Хоч директор був приємно вражений рівнем моїх знань, але все ж довелося багато чому новому навчатись, адже теорія і практика – це зовсім різні речі. Особливо цінним було знайомство з професійними системами бронювання авіаквитків, готелів та інших туристичних послуг. Освоєння процесу організації турів, враховуючи всі деталі, які роблять подорож незабутньою – від бронювання готелів до складання маршрутів. Працюючи у команді професіоналів, навчився ефективно спілкуватися, вирішувати конфліктні ситуації та швидко приймати рішення.
 
Корпоративний захід для клієнтів у п’ятизірковому готелі Fairmont
 
Один із найяскравіших моментів моєї роботи – це організація корпоративного заходу для представників авіакомпаній, туроператорів і турагентів у п’ятизірковому готелі Fairmont. Це був масштабний івент, який вимагав максимальної уваги до деталей. Я брав активну участь у плануванні та координації всіх аспектів заходу. Мені також довірили підготовку презентаційних матеріалів і допомогу в розробці програмної частини заходу. Це дало змогу ближче познайомитися з представниками галузі та зрозуміти, наскільки важливим є налагодження міцних ділових стосунків. Захід пройшов на високому рівні, а відгуки учасників підтвердили, що наша команда впоралася з поставленими завданнями на відмінно.
Цей досвід став для мене справжнім викликом, який я успішно подолав, отримавши цінні знання та навички, які обов'язково знадобляться в моїй подальшій кар'єрі.
 
 
Максим Кантур,
здобувач 2 року навчання, освітнього ступеня «магістр»
спеціальності "Туризм і рекреація"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook